Ik ben Sanne Bloem. Ik wil graag dat mensen dingen zelf maken en ik doe graag dingen zelf. Ik help samen met Eva mensen zelf scheurkalenders maken, ons bedrijf heet … de Zelfgemaakte Scheurkalender.

Negen jaar lang organiseerde ik de Zelfgemaakte Markt, die is nu in ruste. Ik ben ook de Mevrouw van Mevrouw Markt. Ik ben gek op avonturen, schminken en ik schrijf graag stukjes. Ik geef workshops. Ik ben autocue operator. Ik trek graag mooie jurken aan, ben dol op glitters. Ik doe van alles. Ik doe veel zelf.

Ik woon in het centrum van Utrecht. Ik deel mijn huis met vier buren.

Schrijfgeschiedenis

Vroeger schreef ik veel en vaak op mijn blog ikstudeernederlands.web-log.nl, want ik studeerde toen, daarna verhuisde ik een paar keer naar een andere url. In 2014-2017 had ik samen met mijn toen-vriend nu ex ‘meneer T’ een blog op de url plan-t.eu.  Toen we uit elkaar dingen (maar nog steeds vrienden zijn) heb ik me de blog weer toegeëigend. De url plan-t.eu was van hem dus ik moest weer een nieuw digitaal onderkomen zien te vinden. Nu is de blog thuis op sannebloem.nl/blog. Dat leek me het beste: het beestje bij de naam noemen. Een blog van mij en ik schrijf er dus over m’n dingen.

Ik fietste in mijn eentje 900 kilometer van Napels naar Palermo, daar schreef ik een boek over. Klik om te zien wat andere mensen ervan vinden. Koop het ook maar meteen.

Ik schreef een boek over hoe je een markt moet organiseren, hoe je er leuk aan kunt meedoen en daarna een handboek (samen met Eva) over hoe je zelf een scheurkalender moet maken. Allemaal in eigen beheer, uiteraard, want ik doe dus alles graag zelf.