Lekker veel wrijving ♥️ De Meerminners – 3 juli (nonmonogamie)

9,0017,00

lekker veel Wrijving:
een thema-avond met seksverhalen over consensuele non-monogamie

in het vrijhete Vogelfrei, Utrecht
19-23:00 uur (uitloop tot 00:00 uur)

 

Expiry Date: 3 July 2024

Beschrijving

Lekker Veel Wrijving ( ♥️ De Meerminners)

Voor deze thema avond van Wrijving werken we samen met De Meerminners, community voor non-monogamisten. Een fijn lief heet open podium op een nieuwe plek met ruimte voor 150 personen, zodat we echt Lekker Veel kunnen wrijven.

Meer praten over seks en nonmonogame relaties. Dat willen Sanne (van Wrijving) en Roos (van De Meerminners). En dan over hoe het ècht gaat. Onze (nonmono) seks ziet er niet uit als in de meeste p0rno’s. Het ziet er soms niet eens uit als seks. Het voelt wel als seks. Ja, soms zijn er trio’s en seksfeestjes, soms hebben we seks met meerdere partners op één dag. Vaker dan dat verwonderen we ons over hoe dichtbij we bij onze sekspartners mogen komen en genieten we van de rijkdom van verschillende smaken.

Op deze avond allemaal verhalen over consensueel nonmonogame seks: denken aan je andere lief terwijl je met je aandacht hier met je huidige lover wil zijn, met je partner voor ‘t eerst naar een seksfeest, seksuele verschillen tussen je relaties en wat dat je brengt, hoe trio’s voelen als je met je twee partners al zo vaak samen seks hebt gehad, ‘s ochtend seks met de een en ‘s avonds bij de ander in bed duiken, je queerness ontdekken door groepsseks, allerhande eerste keren die je je eerder niet kon voorstellen, … het is welkom.

Vertel het!
Heb jij een verhaal? Kom het vertellen.

Hoe het voor jou echt is, is wat wij met elkaar willen delen.
Heb jij iets moois, onhandigs, sappigs, verwonderlijks, grafisch, … te vertellen over jouw nonmono geseks? We heten hete verhalen welkom die echt zijn gebeurt, van echte mensen, voor echte mensen. S
toer of opschepperig hoeft niet, we krijgen een blos van authentiek en kwetsbaar.  Meldt je aan als verteller vóór 19 juni, we hebben plek voor zo’n 8 vertellers. Stuur een mailtje naar veel@blijvenwrijven.nl, vertel waarover je wilt vertellen in 30 wrd. en waarom je het wil komen delen.

Door wie
Sanne Bloem (zij/haar) is de bedenker van Wrijving. Ze wil dat dat seksuele dat we zo graag doen, niet alleen iets is dat je -als je mazzel hebt- goed met je vrienden kunt bespreken en als je pech hebt vooral via vervuilde bronnen binnenkrijgt (zoals veel p0rno, of opschepperij). Verhalen met elkaar delen over echte ervaringen, daar wordt ze warm van. Zie voor meer over Sanne op sannebloem.nl

Roos Reijbroek (elk vnw) is pleitbezorger van relatiediversiteit. Ze organiseert ruim tien jaar nonmono praatgroepen (en meer) (www.meerminners.nl), is relatiebegeleider voor polyamoristen (www.devrijeruimte.coach) en wil dat leven, liefde en seks ècht leuk zijn voor alle betrokkenen.

Gezocht!
-Wrijfwilligers voor opbouw en afbouw (spullen neerzetten en verplaatsen)
Wil je helpen: mail

Kosten
De prijzen voor toegang zijn progressief. Je betaalt wat je het waard vindt en wat kunt betalen.
– Budget (€9,-) voor mensen zonder betaald werk of met een uitkering, studenten, startende ZZP’ers.
– Standaard (€13,-) voor mensen in een stabiele financiële situatie.
– Support (€17,-) voor mensen in een zorgeloze financiële situatie.

Hoe meer je betaalt, hoe beter we in staat zijn om dit soort dingen te blijven organiseren.

Toegankelijkheid
– Er is geen doventolk
– Teksten hoofdzakelijk Nederlands, evt een enkeling in het Engels
– Laat het weten als je behoeftes of wensen hebt, kijken we of we je kunnen helpen.
– Het is toegankelijk voor rolstoelen. Er is een extra groot toilethok, zonder armen naast het toilet.

Tickets
– Kaartjes kunnen niet worden geretourneerd, doorverkopen mag, vertel aan de koper onder welke naam je hebt gereserveerd.
-Je krijgt geen ticket, je kunt je (bestel)naam zeggen bij de deur

Praktisch
Wo 3 juli 2024, 20.00u-22.45u (deur open vanaf 19.30u, borrel lekker na!)
@ Vogelfrei, Nijverheidsweg 6, Utrecht
Toegankelijkheid: [voor rolstoelers, voor prikkelgevoeligen, voor doven en slechthorenden]

Extra informatie

kies je ticket

budget, standaard, support