Mijn notitieboeken zijn gemaakt van 100% hergebruikt papier. Dat wil zeggen: al het papier is afkomstig uit mijn papierbak en papierbakken van mijn vrienden. Op de voorkant van iedere pagina kun je altijd schrijven. Op de achterkant meestal niet want daar staat tekst of een plaatje of allebei. In de kleine boekjes (A6) zit 80 gram papier, in de grotere (A5/A4) 160 gram papier.

De notitieboeken zijn te koop
op alle Zelfgemaakte Markten [wanneer?] en in Kinderwinkel Westerkade (Utrecht).

De notitieboeken kun je niet in mijn webwinkel [klik] kopen*.

Op verzoek maak ik notitieboeken op maat. Zo heb ik voor culinair illustrator Janneke Hoeben notitieblokken (kookschriften) gemaakt van haar visitekaarten:

(we waren zelf ook erg blij met het resulaat)

Deze speciale edities bevatten
200 gram papier, een eigen introductietekst, een speciaal label en een (hergebruikte!) envelop achterin voor losse recepten en andere briefjes. De schriften bevatten o.m. het oude portfoliopapier van Janneke.

Wil je ook je eigen notitieblokken?
Je mag zelf bepalen hoe dik, wat voor voorkantje erop moet, of we jouw eigen papier er in verwerken, de kleur van de ringband, de dikte.. etc etc.

Je eigen notitieboeken bestel je al vanaf 20 stuks. De prijs is op aanvraag, maar begint al bij 5eu (incl btw) per notitieblok.

Mail voor meer informatie.

Ik bijt niet!

 

 

* omdat ze allemaal uniek zijn is dat veel te veel gedoe.

 

          home