Dit weekend zijn we weer (op) Vol van Smaak.

UPDATE (19-7) We hebben onze plannen een beetje aangepast.

Je kunt van 12.30 tot 17 uur doorlopend limonade bij mij, meneer T en Gijs komen maken. We hebben heel veel losse smaken, waarmee jij hele lekkere, eigen mixen kunt maken.

We verkopen er een paar heerlijke limo’s om meteen op te drinken: een rabarberaardbeienmix, een komkommerlimo voor de mensen die geen suiker willen/lusten/mogen en nog een limo met mango. Voor mensen met alcoholliefhebberij: we kunnen je limo ook opplussen naar 18+.

Je kunt er ook een ranja-proeverij doen: je krijgt dan vier verschillende smaken, en gaat ons vertellen welke smaken het zijn.

limo facebook event2

We hebben wegwerpbekers (boehhh) en afwasbekers. De laatste mag je weer bij ons inleveren, dan wassen we die af en gebruiken we die her. Zelf afwassen mag ook, rrr.

Vol van Smaak is een fijn food event aan het begin van elk seizoen. Wij zijn er elke editie bij. De eerste keer -in de herfst- als enthousiaste eters,  daarna hebben we er steeds een workshop gegeven: aan het begin van de winter leerden we bezoekers zuurkool maken, aan het begin van de lente maakten we boter. Nu is het zomer en dus hoog tijd om limonade te leren maken.

Vol van Smaak
Fort aan de Klop, Utrecht
Toegang gratis

Wij zijn er za&zo van 12:30 tot 17 uur. Tot daarrrr!