We kunnen allemaal niet zonder: notitieboeken. Voor je diepste gedachten, dromen, gedichten, verhalen, actielijsten, notulen, tekeningen, boodschappen, noem het maar op. Het moet op papier, in een boekje.

Toen ik jaren geleden tegen een inbindmachine aanliep in een tweedehands winkel, stokte mijn adem. “Weet je wat dat is?” zei de verkoper.
“Ja” zei ik ademloos “wat kost die?’
“Vijf eur…”
“Verkocht” brak ik hem af.

Er zaten zelfs een aantal inbindringen bij en plastic velletjes voor de voorkant (sheets in jargon).

Sindsdien smaakt mij het genoegen notitieboeken te kunnen maken wanneer ik maar wil en willen doe ik het regelmatig. Ik deed een notitieboek challenge, en zette #30notitieboeken op Instagram.

Het genoegen deel ik ook graag met anderen, daarom vroeg ik aan vrienden wil wilde en zo organiseerde ik mijn eerste workshop notitieboeken maken. Het was een gezellige opeenhoping van papier, boeken, thee en leuke mensen. Wie ook een notitieboekenmaakworkshop wil, mail me. Als je met een groep wilt, prikken we een datum en een locatie. Als je alleen wilt, zet ik je op een lijst en mail ik je als er weer een open inschrijving-workshop is.

Geen zin om zelf te maken? Ik maak ook notitieboeken in opdracht, zoals deze die ik maakte voor culistrator Janneke.
Geen zin om zelf te maken (2)? Je kunt altijd bestellen uit de collectie die ik op het moment heb. Stuur me een mail dan krijg je een foto van het actuele aanbod. Prijzen tussen 3 en 7 euro ex verzendkosten.