Gisterochtend was zo leuk. Ik deed iets illegaals én het resultaat ervan is deels een cadeau voor iemand die het hier niet mag lezen. Het was niet direct-naar-de-gevangenis illegaal, het is niet toegestaan, maar ik doe het toch want het geeft me zo’nnnnnn heerlijk gevoel als ik het doe en het resultaat is zo gaaf. 

Terwijl ik het deed riep een man me trots toe dat hij het ook deed. Ik moest denken aan een andere man die het vorig jaar ook deed, vóór mijn deur en die heel schuldig keek, want het is verboden.

Ik ga echt niet zeggen wat het is. Maar het was een hele fijne ochtend. Toen ik bijna uitgeïllegaald was, draaide ik me om naar huis en zag een dubbele regenboog. Zo mooi.

Bij de Bakkerswinkel haalde ik scones mét saus. In bed lag nog een warm wezen wakker te worden. Die ging ik voeren.

Deze maand schrijf ik elke dag een stukje, Wil je de serie chronologisch lezen  begin dan hier. Blijf daarna steeds onderaan op "next post" klikken tot je geen next post meer ziet, dan heb je de nieuwste gelezen.