Ik rende 4+ minuten sneller dan eerder. Oehoeh.

(voorgeschiedenis)

rennen

Ik hield mijn kilometers en snelheid bij met de geweldige app “Moves”, die meet ALLES WAT JE DOET en WAAR en gratis. Hiervoor lever ik mijn privacy in.

 

Kijk zo was mijn vooruitgang:

km gerend / tijd / km per minuut / minuut = x km / 5 km = / dag / rangorde

screen-shot-2016-09-21-at-15-32-03

Wat interessant zeg! Elke dag typte ik netjes in mijn schema wat ik gedaan had en hoe het ging. In de laatste kolom staat de rangorde: hoe hoger het cijfer, hoe sneller. Zoals je ziet liep ik op dag twee al geweldig snel.

Op mijn beste dag, dag 8, sprintte ik op mijn allerallerhardst en IK GING KAPOT. Dus ik stopte tussendoor en ging even naar varkentjes kijken (kijk maar) en rende toen verder en rende in record tempo. Sprinten is ongelooflijk lekker en erg vermoeiend.

Wie het excelschema wil hebben om zelf te kunnen rekenen, stuurt me een mailtje en ontvangt het per ommegaande post.

Ik rende met een podcast van Todd Lange en ik raad die iedereen aan.