Fermenteren, het is heerlijk. In de Uitagenda van Utrecht van mei 2016 las ik nog eens terug wat ik ookalweer weet over fermenteren:
Meer over mijn huisdier Bertha lees je hier.
Meer over het diner waar ik zelfgemaakte zuurkool met gefermenteerde tempeh (recept) serveerde* lees je hier.
*ik vind dit vreselijk pretentieus klinken, maar tsja ach, zelfafwijzing Jan Geurts!
Op verzoek van de Uitagenda Utrecht vermeld ik hierbij dat de foto boven dit artikel / de foto in het artikel niet van mij is maar van de Uitagenda Utrecht..
Mensen zeggen wat
Pieter Smagge
"Grappig, die ojee-reacties, maar op het podium is best eng in het begin ..."
Margo
"Heee Sanne, Wat een heerlijk stuk. Op deze manier had ik nooit naar ..."
Pieter Smagge
"Dank je Sanne, dit was mooi om te lezen. Fijn dat je weer ..."
Kirsten
"Dankjewel. Weer een heerlijk verhaal. Ik herken de regen. Dat soms ook zo ..."