Fermenteren, het is heerlijk. In de Uitagenda van Utrecht van mei 2016 las ik nog eens terug wat ik ookalweer weet over fermenteren:
Meer over mijn huisdier Bertha lees je hier.
Meer over het diner waar ik zelfgemaakte zuurkool met gefermenteerde tempeh (recept) serveerde* lees je hier.
*ik vind dit vreselijk pretentieus klinken, maar tsja ach, zelfafwijzing Jan Geurts!
Op verzoek van de Uitagenda Utrecht vermeld ik hierbij dat de foto boven dit artikel / de foto in het artikel niet van mij is maar van de Uitagenda Utrecht..
Mensen zeggen wat
Monique
"Hoi Sanne Enorm goed en leuk geschreven. Blij dat ik in zo'n leuke buurt ..."
Leontine
"omg ik herken dit zo erg en heb er nog steeds last van, ..."
Corien
"En, en, en? Hoe ging het bij jou dit jaar? :) "
Bouzian
"Goed verhaal Sanne "