Zaterdag 28 mei open ik mijn eendagshuiskamertostirestaurant.

Ik heb een nieuw huis met een enorme woonkamer op wandelafstand van de Neude. Het leek me zo leuk om die woonkamer eens vol te zetten met tafeltjes en stoeltjes. Om menu’s op de tafel te leggen. Om mensen te ontvangen en tosti’s en ranja te serveren.

De Geluksroute is een perfect moment om zo’n fantasie eens voor te stellen aan de werkelijkheid.

Elk jaar doe ik mee aan de Geluksroute in Utrecht. Het is een soort festival dat in een weekend plaatsvindt op allemaal plekken in de* stad: in winkels, woonkamers, op pleinen etc. Iedereen die wil kan er iets delen dat haar/hem gelukkig maakt. Iedereen die wil mag langskomen op die plekken. Het is zo’n bijzonder festival. Elk jaar verbaast het me hoezeer het me raakt. Het opent mijn ogen over verwachtingen, over genieten, over geluk, over ontmoetingen.

In mijn restaurant kan ook geknutseld worden. Wie zin heeft mag meehelpen met het maken van de 4e editie van mijn tijdschrift HETMAG, thema: driedubbeldried. Lees hier meer over HET MAG.

Je bent aanstaande zaterdag welkom om ranja’s te komen drinken en een tostiproeverij ondergaan. Zonder gasten is mijn huiskamerrestaurant niet compleet.

Kosten? DScreen Shot 2016-05-26 at 12.20.43oneren in de donatie-eekhoorn mag maar moet niet, tosti-ingrediënten meebrengen mag ook.

Zaterdag 28 mei 2016
Lange Lauwerstraat 32b, Utrecht
12-16 uur

 

* de geluksroute is ook in andere steden