Ik hou mezelf niet bij! Sommige lezenden houden mij ook niet bij.

Toen ik mensen met stoom uit de oren toeriep dat ik geen tijd had voor niks, geen tijd voor hun leuke voorstelletjes om vrijetijdsdingetjes te doen. Verbaasde dat me want ik werk normaal alleen maar zó hard in het laatste kwartaal van het jaar.

Het eerste kwartaal is mijn tijd om plannen te smeden en nieuwe concepten op de rails te zetten. Ik had het zo druk nu omdat ik naast dat a) een boek aan het schrijven ben over markten organiseren b) lapdanceworkshops wil gaan geven in de zomer c) aanstaande zondag 12 maart een stukje culturele zondag programmeer (de huiskamers rondom het stadhuis) d) een transcipt aan het schrijven ben van een interview dat uuuuren duurt e) nog een paar andere plannen heb die uitgewerkt moeten worden f ) de rest g) elke dag úren aan het schrijven was over mijn fietsvakantie naar Italië. h) een e-boek wil maken van al die verhalen zodat je ze makkelijker in 1 ruk leest (bijv. op jouw vakantie).

Ik had bedacht om elke fietsdag precies een maand later te beschrijven, maar het gaat niet. De gebeurtenisrijke dagen kosten me uren om te beschrijven. Uren waarin ik dolblij weer aan het schrijven ben. Eindelijk weer een reden om te schrijven, wat schrijven met de doet, dat is zo heerlijk en het laat zich soms naar de achtergrond verdringen, maar dan komt het weer terug en denk ik fuckyeah wat is het fijn.

Nu moet het schrijven in een ander tempo. Ik vergaloppeerde me. Vanaf nu schrijf ik elke dag een stukje over fietsen in Italië en als er op een vakantiedag heel veel gebeurde, dan smeer ik die dag dus uit over meerdere stukjes en die verschijnen dus op meerdere dagen. Zo kan ik nóg langer genieten van het schrijven en kun jij lekker rustig meelezen. Of niet en dan straks mijn super mooie, goedgemaakte, niet-helemaal-gratis ebook downloaden.

Vet cool. Realisme.