flexwerken

Zes weken heb ik mijn huis uitgeleend aan een vriendin. Ik reis rond met een rugzak en flexwerk waar ik kan, ik plan weinig [overzicht].
Lees hier alle verhalen over mijn huisloze tijd.


Onderweg probeer ik te blijven werken op mijn computer. Overal waar ik mijn laptop kan openklappen, kan ik namelijk werken. Wifi is niet eens noodzakelijk. Ik heb mijn eigen internet voor het beantwoorden van binnenkomende mails en voor het vele schrijven dat ik moet doen (voor mijn tweede boek, over markten organiseren) kan offline. Mijn zesweekse huisloze tijd is een fijn experiment in reiswerken.

Ik fietste veertig minuten door de polder boven Amsterdam Noord naar een mooi eetcafe dat me was aangeraden door Fleur. Ik verbrandde er mijn beide armen omdat ik me niet had ingesmeerd.

Ik werkte aan Fleurs keukentafel, ik zat bij mijn moeder in haar boshuis in de tuin. Ik typ in de trein. En nu zit ik op het balkon van mijn couchsurfhost Gianluca. Ik kijk uit op een palmboom.

Soms beantwoord ik e-mails terwijl ik onderweg ben naar een volgend avontuur of terwijl ik wacht op de bus naar een nieuwe stad.

In “Vera” (“coffice break”) in Palermo.

Ik vond een hippe koffietent waar ik uren lang hipster Italianen zag komen en gaan.

Het flexwerken valt me tot nu toe absoluut niet tegen.

Ik heb een nieuw woord bedacht: reiswerken.

← Vorig bericht

Volgend bericht →

1 Reactie

  1. Klinkt goed, flexibel werken. Zal zeker geld besparen als je geen vast kantoor hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *