dat het op de radio komt

Dirk Van Passel vroeg me of hij mijn fietsverhalen mocht voorlezen in zijn radioprogramma Anna Vidya op TVNR. In het programma komt een keur aan onderdelen aan bod: er zijn gedichten, er is muziek, er wordt gepraat en mijn verhalen worden er komende tijd in voorgelezen.

En ik dacht: ja maar mijn verhalen bevatten te veel (spel)fouten om ze te mogen delen met andere mensen. En ik ben de enige die ze grappig vind. En het is helemaal niet herkenbaar genoeg. Het geblog is slechts koketterie. Ik ben niet open genoeg. Heb niet genoeg afstand tot het gebeurde. Wat ik schrijf is veel te lichtvoetig en zeker niet diepzinnig genoeg.

Oh, ik denk er wat op los! Meestal negeer ik dat. En gelukkig negeert Dirk het ook. Hij leest voor en ik hoor hem soms grinniken. Zie je wel, dank ik dan, heus wel grappig.

Luister hier naar

1
2
3
4
5
6

en hier naar de volgende fragementen

← Vorig bericht

Volgend bericht →

3 Reacties

  1. Je verhalen zijn prachtig. Hierboven zeg je twee keer “bevatten”.

    • Dankjewel Anna! haha ik illustreer het meteen maar even. Het is echt ongelooflijk want ik lees alles heus nog een keer over voor ik op publiceren (of inplannen) klik.

  2. Dirk Van Passel

    Blij dat je het hebt durven neer te schrijven allemaal – we genieten hier bij elk verhaaltje weer, dus t’is heus wel de moeite.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *