Koop hier eindelijk mijn boek (van papier!)

In een maand fietste ik 900 kilometer door Italië. Het was laagseizoen, koud en iedereen vroeg: “wat doe je hier?” snel gevolgd door: “ben je alleen??!” Maar ik was precies waar ik moest zijn. Ik fietste op mijn moeders stadsfiets met geleende fietstassen, zonder voorbereiding, met heel veel plezier.

Inclusief een heleboel bergen, tranen, nieuwe vrienden, tinderdates en gefrituurde belinerbollen gevuld met Nutella. Dat alles resulteerde uiteindelijk in dit heerlijke in-één-ruk-uit boek.

En dat boek was eerst alleen een digitaal boek.

Iehhh een eBook! Zoveel mensen lezen toch liever een boek van papier dat ik speciaal voor die lieve leuke mensen een papierboek heb gemaakt. Het is geprint op papier van gerecycleerde ouwe vellen,  heeft een plastic kaft en kan zo mee hup je tas in en

  1. het openbaar vervoer een stuk aangenamer maken
  2. je strandvakantie opleuken
  3. kan jou tot verjaardagscadeau-winnaar maken
  4. je leesgenot bezorgen
  5. je vrienden leesgenot bezorgen
  6. je moeder leesgenot bezorgen
  7. je hardop doen lachen (zoals bij Veerle)

Uiteraard zou ik mezelf niet zijn als ik niet had overwogen om het te laten printen en te laten drukken en online on demand te laten printen in Duitsalnd, om toch tot het besluit te komen dat ik zelf printen veel leuker vind. Dus ik print ze zelf. On demand.

Voor Veerle printte ik de eerste exemplaren, dat was zo’n genot dat ik er meteen een stapeltje heb gemaakt, voor wie papier wil. Zelfgeprint.

Koop hier papier

Nou oké nog meer mensen die zeggen dat ze het ZO leuk vinden dat jij het nu ook wel moet lezen:

Ja hup, nog een call to action! Koop hier papier.