Perfecte teksten voor video-opnames

Als ervaren autocue operator ben ik toegewijd aan het leveren van een perfecte boodschap op video. Met mijn expertise in taal en timing help ik je bij het uitspreken van de juiste teksten op de juiste manier, met een gepast tempo en de juiste vormgeving. Zo zorg ik ervoor dat je boodschap krachtig en effectief wordt overgebracht naar je doelgroep.

Weinig ervaring of geen met autocue

Weinig of geen ervaring met autocue? Geen probleem. We nemen de tijd om je de beste opname te laten maken.
Echt de diepte in? Je kunt ook een privé- of groepstraining boeken.

Over mij

Foto van mij

Ik ben Sanne Bloem. Sinds 2017 ben ik autocue operator voor verschillende klanten. Als autocue-operator kan ik je ondersteunen bij jouw presentatie of video-opname. Ik kan je helpen om de tekst vloeiend en professioneel te laten overkomen door het juiste tempo en intonatie te adviseren. Door mijn ervaring en taalkundige vaardigheden kan ik ervoor zorgen dat jouw boodschap altijd goed overkomt. Ik denk graag met je mee en ben stipt en gedreven in mijn werk, zodat jij je volledig kunt richten op het overbrengen van je boodschap.

Autocue

Autocue is een hulpmiddel voor sprekers om hun presentaties, toespraken of video-opnames soepeler en professioneler te maken. Het is een apparaat dat een tekst weergeeft op een scherm dat voor de spreker of presentator geplaatst is, zodat hij/zij kan lezen wat er gezegd moet worden in plaats van dat hij/zij de tekst uit het hoofd moet leren.

Dit kan vooral handig zijn bij langere toespraken of presentaties waarbij het belangrijk is om een bepaalde boodschap op een duidelijke en consistente manier over te brengen. Het gebruik van autocue kan je helpen om je presentatie of toespraak beter te structureren, een gelijkmatig tempo aan te houden en meer zelfvertrouwen uit te stralen omdat je niet bang hoeft te zijn om iets te vergeten. Ook is het zeer nuttig voor mensen met een krappe agenda omdat videoopnames met autocue doorgaans veel sneller klaar en tekstvaster zijn.

Autocue kan worden gebruikt voor live opnames, videoboodschappen, online conferenties, workshops, trainingen en webinars. Kortom: overal waar je als spreker tekst gebruikt voor publiek of camera.

Trainingen

Beter presenteren

Ontdek hoe je zelfverzekerd en professioneel kunt presenteren met behulp van een autocue! Tijdens onze training van een halve dag leer je alles wat je moet weten om effectief gebruik te maken van een autocue, zodat je je presentatievaardigheden kunt verbeteren en je publiek geboeid houdt.
Als ervaren trainer laat ik je zien hoe op een natuurlijke manier kunt presenteren, zodat je vol vertrouwen kunt spreken zonder dat je de draad kwijtraakt. Je leert over intonatie, ademhaling, tempo en meer.
Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met presenteren, deze training zal je zeker helpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je presentaties naar een hoger niveau te brengen.
Schrijf je nu in en maak van je volgende presentatie een succes!

Operators trainen

Behoefte aan een interne autocue operator: iemand van jouw organisatie die moet worden opgeleid als operator? Ook zulke trainingen geef ik. Neem contact met me op.

Opdrachtgevers

Ik heb ervaring met het werken voor live opnames, waaronder 1Vandaag. Hier heb ik mijn vaardigheden als autocue-operator kunnen aanscherpen en geleerd om snel te schakelen in een dynamische omgeving. Dit stelt mij in staat om mijn klanten te voorzien van professionele ondersteuning, ongeacht de omstandigheden.

Contact

Neem nu contact met mij op voor professionele en foutloze teksten in jouw video's!

Je kunt me bereiken via e-mail.

sanne@sannebloem.nl

Afbeeldingen

Afbeelding 2 Afbeelding 1 Afbeelding 3 Afbeelding 4 Afbeelding 5 Afbeelding 6 Afbeelding 7 Afbeelding 8 Afbeelding 9 Afbeelding 10 Afbeelding 11