HET MAG

HET MAG is een 6-jaarlijks
handgemaakt magazine.

Dit zijn de edities
bekijk

Je wilt een editie
hebben

Er zijn 4 opties:
1234
download een van de digitale edities
en print je eigen exemplaar.

Het mag.
Vind een los exemplaar bij het vindpunt:

1. DRUK Utrecht

In het voorportaal in het flyerrek.

Het mag.
Koop een los exemplaar voor in je brievenbus.

Het mag.
neem een abonnement op 6 edities altijd kakelvers in je b-bus.

Het mag.
gratis
gratis
€4,50
€20

Je wilt meemaken of meerweten
dat kan

HET MAG is soms een co-productie. Als je wilt kun je een edtie meemaken. Kom naar een van de mag-middagen waarop een editie gemaakt wordt. Wil je adverteren of anderszijds reclame maken in HET MAG? dat mag, zie voorgaande zin.

Op de middagen: neem mee wat je wilt: te verknippen tijdschriften, boeken, schrijfsels, recepten, tekeningen. Wat je maar wilt. Er is sowieso een grote bak met papier waarmee je aan de slag kunt.

De volgende editie (nummer 4) is nog niet gepland \\ FYI meedoen is altijd gratis \\

Wil je een mail als er weer een nieuwe dag gepland staat? Geef je e-mailadres op in het bestelformulier en laat alle andere bestelvelden leeg.

HET MAG kan ook als gelgenheidsmagazine worden ingezet. We komen dan naar je feest/bruiloft/werk en maken samen met je bezoekers/gasten/collega's een speciale editie van HET MAG. Natuurlijk nemen we dan zelf een kopieerapparaat mee. Hoe zorgen we er anders voor dat iedereen op het einde een exemplaar mee naar huis kan nemen. Mail hetmag@sannebloem.nl voor meer info en prijzen.

Heb je zelf een eigen MAG/ZEEN/BLAD, laat het me weten als je wilt dat ik het opneem in m'n lijssie van andere handgemaakte magazines.

Bekijk hier de gelegenheidsedities van HET MAG.


neem een abonnement
1 JAAR = €20
6 EDITIES IN JE BRIEVENBUS
>KLIK HIER<

REACTIES
op HET MAG

"Ik snap niet waar het over gaat" F. uit Utrecht

"Briljant" M. uit Rosmalen

Jouw reactie hier? Mail naar hetmag@sannebloem.nlfacebook erover
/
tweet
/ zand erover

CONTACT
hetmag@sannebloem.nl

bloem-home

Bestel HET MAG    Kleine letters

    ✓ Met zesjaarlijks (6-jaarlijks) bedoel ik dat het 6 keer per jaar verschijnt, in het magazine staan ook vaak eigenaardige gebruikmakingen van het Nederlands.✓ HET MAG kan veranderen in grootte, in thema, in layout, in inhoud, etc. Het medium mag je zelf kiezen: digitaal is gratis, niet digitaal niet. ✓ Bij een abonnement krijg je binnen een week het nieuwste nummer toegestuurd. Heb je dat al in je bezit, geef het dan aan via de opmerkingen. ✓ De prijs is gebaseerd op printkosten, verzendkosten (of, in het geval van kopen bij een verkooppunt, centen voor de verkopers) en een beetje winst om nieuwe stiften, lijm en plakband te kopen. ✓ HET MAG wordt ongeveer 1 keer per 2 maanden gemaakt. Soms meer soms minder. ✓Mocht HET MAG opgeheven worden en je hebt nog/al betaald, dan krijg je je resterende geld terug. Opheffing wordt vermeld op de website van HET MAG. ✓ Je abonnement opzeggen kan niet, als je betaalt hebt, krijg je alle 6 de edities opgestuurd.✓ Je abonnement wordt niet automatisch verlengd. ✓ Als je dit formulier verzend, dan geef je daarmee aan akkoord te zijn met deze kleine letters.

    *Vereist veld