Wat een wonderlijke wereld is het waarin  jij zomaar over m’n digitale schouders m’n wereld in kunt kijken.

Ik ben Sanne Bloem. Ik maak graag podia waarop anderen kunnen stralen. Ik ben de maker van de Zelfgemaakte Scheurkalender en de Zelfgemaakte Markt. Ik ben ook de Mevrouw van Mevrouw Markt. Ik ben gek op avonturen, schminken en ik schrijf graag stukjes. Ik geef workshops. Ik beheer de website van een kinderwinkel. Ik schrijf transcripten voor documentaires. Ik trek graag mooie jurken aan, ben dol op glitters. Ik doe van alles. Ik doe veel zelf.

Vroeger schreef ik veel en vaak op mijn blog ikstudeernederlands.web-log.nl, want ik studeerde toen, daarna verhuisde ik een paar keer naar een andere url. De afgelopen jaren had ik samen met mijn toen-vriend nu ex ‘meneer T’ een blog op de url plan-t.eu.  Nu we al een tijdje uit elkaar zijn (maar nog steeds vrienden, maak je geen zorgen) heb ik me de blog weer toegeëigend. De url plan-t.eu was van hem en hij gaat er uiteindelijk vast hele mooie dingen op zetten, want hij maakt hele mooie dingen.

Ik moest weer een nieuw digitaal onderkomen zien te vinden. Nu is de blog verhuisd naar sannebloem.nl/blog. Dat leek me het beste: het beestje bij de naam noemen. Een blog van mij en ik schrijf er dus over m’n dingen.

Ik fietste in mijn eentje 900 kilometer van Napels naar Palermo, daar schreef ik een boek over. Klik om te zien wat andere mensen ervan vinden.